Известие

Collapse
No announcement yet.

ксенон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ксенон

колеги,сложих ксенон при сашо и се оказа че фаровете светят кадето си искат но не и на пред,моля да ми кажете дали с тиа пишки дето се виждат през дупките на кората ли се регулират и ако да коя за кое е
    alfa 166jtd@super

Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщение
    колеги,сложих ксенон при сашо и се оказа че фаровете светят кадето си искат но не и на пред,моля да ми кажете дали с тиа пишки дето се виждат през дупките на кората ли се регулират и ако да коя за кое е
    Значи трябва да свалиш малките кори в двата края , там на фара отзад ще видиш врътки и от тях си регулираш фаровете .. вървят и на ръка
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

И междудругото вече има тема за ксенони

Comment

благодаря колега но нищо не става и на реглаж ходих уж били вече настроени само ми взеха паричките:а за другата тема не сам я видел извиниавам се за което
        alfa 166jtd@super

Comment

Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщение
          благодаря колега но нищо не става и на реглаж ходих уж били вече настроени само ми взеха паричките:а за другата тема не сам я видел извиниавам се за което
          Ами .. това че не става не ми се вярва Колега ако си от София пиши едно лично да се видим да ти оправя фаровете

Comment

имаш лс
            alfa 166jtd@super

Comment

Оказа се , че проблема не е в това че фаровете не са регулирани.. а в това на какъв ксенон е попаднал колегата .. Доколкото разбрах го е слагал при някой от форума в Надежда .. Ами на същата цена е моя и колегата видя каква е разликата и какъв ксенон дават там

Comment

Working...
              X